Winkelmandje Homepage

Kagerplassen - Sloep - Huren

sloep huren KaagCruisen over de Kagerplassen, de Westeinderplassen of door het centrum van Leiden. Geniet van een zeer uitgestrekt plassengebied met eindeloos veel mogelijkheden. Gratis vaarroutes met historische bezienswaardigheden, stille vaarten, oude molens en nog veel meer.

Onze zeer luxe lounge sloepen bieden comfortabele zitplaatsen tot 10 personen en zijn daarom uitermate geschikt voor een ontspannen dagtocht met vrienden en/of familie. Voor het besturen van deze sloep is geen vaarbewijs verplicht. De sloep is voorzien van de benodigde Rijnland vergunning waardoor u door alle wateren die vergunning verplicht zijn zoals leiden, Hoogmade, Alphen, Drecht en wat kleine doorvaarten mag varen.

Sloepverhuur KagerplassenOnder de banken zijn ruime opberg vakken voor uw bagage. Voor de zon lief hebbers kunt u een extra zonnedek bijhuren, waarmee de rondzit wordt getransformeerd in een ruim en comfortabel zonnebed. Ook bij minder weer kunt u hier heerlijk relaxed op zitten en genieten van de dag. De kap kan worden opgetrokken ter beschutting van de wind en/of zon.
 

 

   

Tarieven en reserveringen

Wij verhuren onze sloepen op de Kagerplassen aan de Julianalaan 44 te Kaag. Voor reserveringen kunt u contact opnemen met Botenverhuur Dieperzicht, tel: 0252 - 544 244 of mail info@zeilboot-verhuur.nl.

Lounge sloep met kap, stuur, kussens, zwemplateau en ingebouwde dieselmotor voor 10 personen. Prijzen zijn inclusief diesel:

Dag 9.00 tot 19.00 uur € 195,=
Dag en avond 9.00 tot 21.00 uur € 245,=
Maandag t/m vrijdag 9.00 tot 13.00 uur € 100,=
Maandag t/m vrijdag 13.30 tot 19.00 uur € 150,=
Optioneel: Zonnedek  € 25,=