Winkelmandje Homepage

Teamuitje: Sportief zeilen met collega's in de regio Amsterdam

De Zuiderzee staat bekend om zijn rijke historie, pittoresk vissersdorpjes en een prachtig wijds landschap. Er zijn volop mogelijkheden om een dag zeilen te combineren met lekker eten of een uitgebreide borrel.

Een voorbeeld van een dagindeling is als volgt:

  • Ontvangst in de oude binnenhaven van Monnickendam
  • Korte uitleg over de traditionele schepen
  • Zeiltocht over de Zuiderzee (bijvoorbeeld naar werelderfgoed eiland Pampus)
  • Terugtocht naar Monnickendam
  • Afmeerborrel op het schip of op een van de vele terrasjes langs de oude binnenhaven
  • Eventueel een diner aan boord of in een restaurant vlakbij het schip.

Dit teamuitje is volledig aan te passen aan uw wensen. Het minimaal aantal personen is 4 en maximaal aantal deelnemers aan boord is 12. Voor een wedstrijd kan een tweede vergelijkbaar schip worden gereserveerd waar eveneens maximaal 12 deelnemers op kunnen. Prijs vanaf € 49,= per persoon. Er is veel en gratis parkeergelegenheid vlakbij de opstapplaats en de horeca.

Dit uitje is door de redactie van het TV-programma SummerTrends geselecteerd als één van de leukste en origineelste uitjes van Nederland. Bekijk onderstaande video voor hun presentatie van dit uitje.

Onze schepen zijn van alle gemakken voorzien, waaronder verwarming, een koelkast, warm water, kookplaten, een oven en toilet. Consumpties op de boot zijn inbegrepen in de prijs (koffie, thee en fris). Voor een lunch of diner kunt u terecht in één van de vele dorpjes die wij aandoen. Catering aan boord is mogelijk. Voor slechts 12,95 per persoon heeft u dan al een uitgebreide rijsttafel bestaande uit een voorgerecht, witte rijst, 3 vleesgerechten, 1 groentegerecht, 2 bijgerechten, kroepoek en een nagerecht.

Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaand formulier

Voor: Teamuitje: Sportief zeilen met collega's in de regio Amsterdam
Geslacht:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mail adres:
Gebruik e-mail:  
Bedrijfsnaam:
Aantal personen:
Voorkeursdatum en opmerkingen:
Verstuur offerte aanvraag