Winkelmandje Homepage

Groot bedrijfsuitje: Zeilen op één of meerdere grote zeilschepen vanuit Monnickendam

Bedrijfsuitje zeilen op het IJsselmeerZeil mee op één van de 17 historische zeilschepen van de Zeilvloot Monnickendam. Door de grote variëteit aan schepen is er altijd een arrangement dat voldoet aan uw wensen. Wij zorgen ervoor dat uw aanvraag terecht komt bij de voor uw groep relevante schepen van de zeilvloot. U krijgt dan van ieder schip een scherpe offerte voor uw bedrijfsuitje.

Hollandser kan het bijna niet; een dag of misschien wel langer met uw gezelschap genieten van een zeiltocht op het veelzijdige Markermeer, waar mogelijkheden te over zijn voor plezier en ontspanning op en aan het water.

Monnickendam ligt 15 km ten noorden van Amsterdam. Vanuit onze thuishaven zeilen we over de voormalige Zuiderzee, nu IJsselmeer geheten. De bijzondere kenmerken van deze opstapplaats:

  • goed en snel bereikbaar vanuit de randstad
  • gratis parkeergelegenheid nabij schepen
  • idyllische haven bij de oude stadskern
  • gunstige ligging in de beschutte Gouwzee, waardoor vrijwel bij alle weersomstandighedden aangenaam gezeild kan worden 
  • veelzijdig en rustig vaargebied, met mogelijkheden voor tussenstops in typisch Hollandse visserplaatsjes zoals: Volendam, Marken, Edam en Hoorn.

Het leukste zeiluitje met een grote groepDe schepen zijn geschikt voor 12 tot 60 personen. Dit houdt in dat groepen boven de 60 personen worden verdeeld over meerdere schepen.

Zeilen ijsselmeerZeilen op een historisch zeilschip betekent dat er actief meegewerkt kan worden. Dus, samen met je collega's actief aan de touwen voor het bedienen van de zeilen en de zwaarden. DIt uiteraard onder begeleiding van een zeer ervaren schipper. Ook kunt u ervaren hoe het is om aan het roer te staan van een groot zeilschip. Wilt u liever relaxen en genieten van de omgeving, dan kan dat ook. Op het dek is voldoende ruimte om lekker te luieren, te borrelen en om van het weidse uitzicht en de frisse wind te genieten.

Vraag vrijblijvend een offerte aan met onderstaand formulier

Voor: Groot bedrijfsuitje: Zeilen op één of meerdere grote zeilschepen vanuit Monnickendam
Geslacht:
Voornaam:
Tussenvoegsels:
Achternaam:
E-mail adres:
Gebruik e-mail:  
Bedrijfsnaam:
Aantal personen:
Voorkeursdatum en opmerkingen:
Verstuur offerte aanvraag